keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

''Sä oot Laura sellainen pullantuoksuinen mamm.. tai siis söpö!''














Heips pitkästä aikaan! Oon huomannu viime aikoina, että mun kaikki tekstit alkaa yleensä siitä, miten marmatan kiireisyyteni vuoksi.. Siksi päätin kokeilla jotain uutta - ja kertoo tämän päivän pläänistäni. Päivähän alkoi aika piinaavalla reissulla, sillä 3,5h eväsretki suoritettiin YO-kirjoitussaliin, jolloin kävin kokeilemassa onneani psykan kirjoituksissa. Jos siitä hommasta jotain käteen jäi, niin jännetupintulehdus. Reipas 20sivua tuli sellaista tarinaa tuotettua, että tulevaisuudessa saattaa lastenkirjallisuuden takakannessa lukee kirjailijana meikäläisen nimi. Pienet jännäkakit housuissa saa näköjään uskomatonta tekstiä ulostuotettua :-D Katotaan, ymmärtääkö YTL mun tarinantuotto taitoja.

Viime postauksessa kerroinkin Joensuun SM:stä, joka nyt siis on jo historiaa. Meillä meni kisat kivasti, sillä ajettiin muutamat luokkapohjat ja oltiin maalissa toisena. Ottaen siis olosuhteet huomioon, että kisa oli meidän ensimmäinen nuottikisa, kun mikkelissä leikki loppui EK 2 tekniikkamurheisiin. Saan olla ehdottoman tyytyväinen mun kartturin työskentelyyn, vaikka vitsiä heitettiinkin siitä miten se huutaa mun korvaan siellä autossa. Se oli tosiaankin vitsiä, koska muuten incareja jälkeenpäin katsoessani voin vaan kiittää hänen rauhallisuudestaan, vaikka tiesin että jännitys valtasi meidät molemmat. Mutta me ollaanki tehty koko alkuvuosi melko uskomaton työmäärä, joten ihan mahtavaa että tulostakin saadaan. Varsinkin, kun alkuvuoden matkaan on mahtunut ripaus epäonneakin.

Saman motivaation kun saisin vielä näihin lukiohommiin sisällettyä, kuin ajohommiin, niin alkais asiat olemaan aika mallillaan. Viikon päästä edessä olisi seuraava eväsretki matikan kirjoitusten parissa ja sitä ennen on taas kaikenlaista menemistä. Mut en laita ollenkaan pahakseni, sillä huomenna nokka kohti kotia, pääsen kullan kainaloon yöksi ja viikonloppuna nään koko poppoon ystäviä! <3 span="">


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti