tiistai 24. syyskuuta 2013

vapaa kuin taivaan lintu







Elämä on ollut viime aikoina kohtuu mielenvikasta. Kaiken stressin ja kiireellisyyden välissä olen silti löytänyt itsestäni haastajan, oman sisäisen kirittäjäni. Mä olen tarttunut haasteisiin ja voittanut pelkoni. Kuten kamppaamalla neulakammoni ja nappaamalla muiston niskaani. Linnulla on symbooli, joka muistuttaa minua rakkaasta isoäidistäni. ''Laura, muista aina, että vaikka linnut lentävätkin parvessa, ne jokainen kulkee silti omaa reittiään''. Lintu symboloi tietynlaista vapautta ja itsenäisyyttä. Juuri niitä asioita, joihin mä olen päättänyt itsessäni keskittyä.

Mä olen päättänyt olla itsenäinen. Mä olen tarkastellut omia motiivejani, ja asennettani. Mä huomaan, miten tällästä tietynlaista vapautta olen kaivannut aivan mahdottomasti. Tottakai mäkin olen kompastellut ja mokannut elämässäni, mutta viime päivinä mulle on selkeytynyt, mihin ne kompastelut mua silti johdattaa. Voi olla, etten tule koskaan juhlimaan YO-lakkia, se harmittaa, mutta.. Jollen mä siitä selviä, niin sit pitää äkkiä keksiä jotain muuta. Mä en voi haalia elämääni enää yhtään enempää vallotettavaa vuorta, sillä muidenkin vuorten huipuille on vielä kiipeämistä.

Yks suurin vuori on silti kaikista tärkein. Uranluonti. Olen ymmärtänyt, että tässä on turha välittää siitä, mitä muut kylillä protestoi ja puhuvat. Mä näytän kynteni keskittymällä tulevaan, oikeisiin tekemisiin ja siihen, että tästä vuoresta ei mennä ohi, ali vaan kunnialla yli. Tästä päivästä lähtien :)


2 kommenttia:

  1. Toi sun tatuointis on ihan todella kaunis ja vielä kauniimman siitä tekee se, että siihen liittyy tuommoisia muistoja ja merkityksiä! :)
    Ja sit viel haluan sanoa sulle, että oot niin aidon oloinen (tämän blogin kautta siis sinut vain "tunnen") ihminen ja tulee itelleen aina, kun tätä sun blogias lukee semmonen fiilis, että mistä tommosen positiivisen ja voitontahtoisen asenteen saa?
    Jatka samaan malliin tyty ♥!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan tuhannesti kiitoksia kauniista sanoista <3 mä voin vilpittömästi myöntää että välillä voitontahto ja positiivisuus on kaukana musta, mutta parhaani mukaan yritän silti porskuttaa elämässä eteenpäin! Muttakun elämä vie mennessään niin annetaan sen viedä, tää on liian lyhyt aika käyttää vaan murehtimiseen ja symppistelyyn :) ihanaa, ihanaa syksyä sulle!

      Poista