maanantai 10. helmikuuta 2014

Tuhlaajatytön kotiinpaluu









Viikon reissaaminen herättää kaipuuta takaisin suomalaisen kahvin ja oman kotisohvan pariin. Vaikka ralli on mun rattoni ja reissaaminen kruunaa opiskelijan elämää, niin kyllä kotiinkin on kiva palata. Ainakin oman kahvikupposensa pariin.

Käytiin Reetan kanssa haistelemassa suurempien ajonkenkien tuoksuja, sillä vietimme viime viikon Ruotsin MM-rallin parissa. Emme suinkaan itse ajamassa, vaan tutustuimme WRC miesten kesken nuotitukseen, reittiin, vähän samalla ruotsalaiseen kulttuuriin ja loppuviikosta rallateltiin valmentajamme Kristian Sohlbergin puolesta, sillä melkeen meidät vois palkita kannustamisen onnistumisesta :) Päästiin myös huoltoparkissa tutustumaan Huyndain sekä Volkswagenin ''telttoihin'' (lukekaa: isompiin halleihin kun meidän firman tilat) ja sen sisällä luuraaviin isoihin herroihin!

Niin kivaa oli kaikkien huippujen ihmisten seurassa, vaikka jossain vaiheessa viikkoa taisinkin kirota koko idean keksijää ihmistä, sillä tottakai jokaiseen hyvään reissuun - tyttöjen kesken - kuuluu vähän rengasrikkoa ja kulttuurin tutustumista pidemmän kaavan mukaan. Mutta niin ollaan selvitty kotiin ja ollaan taas monta kokemusta, sekä oppia rikkaanpana!

Ja vaikka maanantai saapuikin 12h työpäivän saattelemana, duracell pupu alkais olemaan uusissa latauksissa tämän viikon haasteisiin, ja ensiviikolla alkaviin uusiin duunijuttuihin. Joten eipähän muutakun jalat hetkeks pöydälle ja aamulla skarppina takas työmaalle. Ensiviikon jutuista kerrotaan kun sen aika koittaa ;-)



1 kommentti:

  1. Ihminen elää vaan kerran ja kaikkea pitää kokeilla, ja nyt olet taas yhtä elämystä rikkaampi vaikka taskut tuntuu tyhjiltä. ;) ite kun pääsis kokemaan tuollaista niin olisin kyllä riemusta puhjennut. Jatka samaa rataa laura ja tsemppiä tulevaan.! :)

    VastaaPoista