maanantai 3. joulukuuta 2012

JUHLAHUMUA

Hymyile ja saat ystäviä, väännä naama ruttuun ja saat ryppyjä

Äiti valittiin ensimmäisenä naisena AKK:n hallitukseen. Oonko ylpeä vai ylpeä.

Kuva: Timo Kutila

Kuva: Tero Tuiskula

Kuva: Veera Virtanen

Turkulaiset, nopeat naiset

Niin ne pakkaset tuli vaikka itse en varsinaisesti odottanutkaan niitä. Lunta tupruaa, auto lojuu hangessa eikä starttaa ja tämän illan oon sulatellut ripsiä silmistä kun vedettiin tossa -22asteen pakkasessa parin tunnin lenkki. Sanotaanko näin, että ''Siperia opettaa'' ja lenkki osui kirjaimellisesti ytimiin asti. Mutta pakko se on myöntää, että hymyilyttää kotona kun saa luvan kanssa heittää jalat pöydälle ja keittää glögit talven kunniaksi.

Viikonloppuna gaalailtiin. Nautittiin, juhlittiin, tavattiin uusia ihmisiä ja koitettiin olla nättinä. Todettiin jopa parhaan ystäväni kanssa ääneen siinä sivussa, että on parempi kun Suvanto pitää vaan ajokenkiä eikä korkkareita ollenkaan jalassa. Mun jalat on vieläkin kohtuu turvoksissa kyseisestä illasta. Mut ei sen väliä! Pitää itekkin myöntää näin julkisesti, että tämäkin tyttö taitaa hieman tykätä naisellisuudesta. Juhlakolttu ja kiharrettu tukka saa itsetunnon korkealle. Peilin edessä keikistellen todeta, että ''hitsit kun oon nättinä''. Joskus pitää vaan lopettaa se itsensä mollaaminen ja sanoa nämä maagiset sanat itselleen.

Mutta nyt on taas nautittu. Kaikenkaikkiaan. Ja arki saa palata kuvioihin. Lenkki ei ollut milläänlailla huono, vaan päinvastoin. Täydellinen. Huomenna jatketaan samalla sykkeellä; pari kovaa treeniä päivään ja kovan setin luento ravinnosta. Jätän kertomatta, että kuinka monta joulutorttua oon syöny jo joulukuun kolmanteen päivään mennessä ;-)




2 kommenttia:

  1. Sua näkee harvoin noinkin.. Naisellisena. Harmi vaan että vain kuvissa :) t. Toistaiseksi vihreä tohelltonttu

    VastaaPoista
  2. Hei tohelltonttu. Mä yritän parhaani :)

    VastaaPoista