keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Mut nyt mä tahdon kaiken ja teen kaiken, et mä saan sen





Meikäläinen on viime päivinä painanut niska limassa. Ja ihan vaan sen vuoksi, että kieltämättä kiireinen elämäntyyli ja päivien suunnittelu on vaan se mun juttu. Saan huomattavasti enemmän itestäni irti kun en ala lipsumaan otteesta ja päätä kesken päivän vetää vaikka pieniä nokosia. Tässä on tällä viikolla tehty tupla määrä kouluhommia, treenattu asenteella jota olen kaivannut ja sovitettu asioita näiden tärkempien asioiden ympärille. Ehdottomasti parasta on ollut suunnitella ensivuotta, että minkälaisia askeleita otetaan uran puolella. Tällä tahdilla kun viedään seuraavakin kuukausi eteenpäin, niin  ensivuoden suunnittelelmasta on yli puolet tehty. Sitten saa rauhassa keskittyä olennaiseen; treenaamiseen ja ajamiseen. Unohtamatta niitä kirjoituksia maaliskuun puolessa välissä.

Päivästä toiseen työskentely palkitaan. Ensi viikolla pikaloma arjesta parhaan ystävän kanssa, viikonloppuisin luvassa kaikkea mahtavaa meininkiä ja alle kaksi kuukautta jouluun. Enkä yhtään kadu sitä, että korkkasin tänään ensimmäiset glögit kotona. Tänä vuonna taidan oikeasti pistää joulukortit ja -halit eteenpäin sekä työn ohella nauttia joka hetkestä kinkun ja laatikoiden äärellä. Mikä tärkeintä; teen sen läheisteni kanssa. Ja käperryn niiden suklaarasioiden kanssa vaikka kaverin kainaloon kertomaan vuosi vuodelta huonompia vitsejä ja tiivistämään tämän vuoden ihanat yhteiset hetket.

Sillä.. Ensi vuodesta tulee kiireinen. Alan jo tässä vaiheessa muuttamaan ihmisläheisyyttäni enemmän ''itserakkaudeksi'' ja kartturinikin joutuu valmistautumaan siihen, että hän taitaa olla suurinpiirtein ainut joka kuuntelee meikäläisen ei-niin-hulvattomia vitsejä etelä-suomesta aina rovaniemelle asti ja ympäri suomea. Tässä otetaan meinaan nyt sellaisia harppauksia eteenpäin, että takaisin päin ei ole tulemista. Tai, me ei ainakaan aiota ottaa askeltakaan taaksepäin.

Nautitaan nyt vielä viimeisestä muutamasta kuukaudesta ja tehdään päivittäinen työ vain tulevaisuutta ajatellen. Näissä kuukausissa on treenin tarkoitus tuntua ja koulun tarkoitus hoitua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti